©Whosjenz - CrossCup Relays

 


Enkele van onze AVLO atleten zakten af naar de eerste individuele manche van de CrossCup in Roeselare. Het vernieuwde parcours zorgde voor een drogere en snellere omloop dan de voorgaande jaren. 

Louise Poelman en Gus Berthels liepen beiden naar een negende plek respectievelijk bij de pupillen meisjes (2013) en pupillen jongens (2013). 

Bij de eerste jaars miniemen meisjes liep Eloise Van Lokeren naar een knappe tweede plaats. Lotte Van Gehuchten kwam als achtste over de finish, op de voet gevolgd door Jade Dewart op plek negen. Marthe Engels liep bij de tweede jaars naar een mooie vijfde plaats. Op de 14de plaats vinden we Erena De Kimpe terug en één plek verder, plaats 15, Alix Van Helleputte. Bij de eerste jaars miniemen jongens liep Briek Ongena naar een tiende plaats en Leon Berthels deed hetzelfde bij de tweede jaars. 

Vic De Smet behaalde een schitterende vijfde plaats bij de cadetten jongens. Bij de scholieren meisjes kwam Elise De Bruyn als tiende over de finish. Ella Bauwens werd 35ste. Bij de jongens kwam Tijm Van Hooste als 25ste aan, gevolgd door Victor De Poorter op plek 33 en Nolan Devos op plek 45. 

Op de Korte Cross bij de dames stonden twee AVLO atleten aan de start. Elise Van Raemdonck eindigde op een dertiende plaats en Femke Ysewyn op een 27ste plaats. 

Ruben De Smedt liep doorheen de velden van Roeselare naar een 27ste plek bij de junioren heren. 

Tenslotte nam trainer Simon De Vriendt zelf ook deel bij de masters. Hij liep naar een knappe 14de plaats. [JV]

 

De volledige uitslag vindt u hier terug.