De werking Bovenbouw begint vanaf de scholieren (U18) categorie en loopt door in de junioren (U20), senioren en masters (+35)

De focus ligt hier meer op prestatie en dit op ieders invididueel niveau. Je wordt nu persoonlijk begeleid door een trainer en samen met hem of haar zullen je schema’s en doelstellingen opgesteld en bepaald worden. AVLO hecht veel belang aan de opvolging van jou als atleet. De trainers van de bovenbouw zullen dan ook het nodige doen om deze opvolging te garanderen, zodat jijzelf kan genieten van de begeleiding die je verdient.

Bij de bovenbouw worden ook voor het eerst de prestaties beloond. Je kan als atleet immers in aanmerking komen voor een ABC-statuut. Meer info hierover op het tabblad Elite-ABC.

 

Alle disciplines komen gespreid over de week aan bod, met elk hun gediplomeerde trainer. 

Hieronder een overzicht van de trainingsmomenten per hoofddiscipline. Hou er wel rekening mee dat deze uren onder voorbehoud zijn en kunnen worden gewijzigd door de trainer van de discipline. 

Belangrijk! 

Vanaf de Bovenbouw vinden alle trainingen plaast in Lokeren, uitgezonderd de sprinttrainingen van Luc die in Zele plaatsvinden. 

 

AFSTAND

Woensdag: 18u (Lokeren)

Zondag: 10u (Lokeren)

DISCUS

Dinsdag: 18u30 (Lokeren)

Zondag: 10u (Lokeren) 

KOGEL

Maandag: 18u30 (Lokeren)

Donderdag: 18u30 (Lokeren)

SPEER Woensdag: 18u (Lokeren)
VER Maandag: 18u (Lokeren)
HOOG

Donderdag: 18u45 (Lokeren)

Zaterdag: 10u30 (Lokeren)

POLSSTOK  Woensdag: 18u (Lokeren)
SPRINT

Maandag, woensdag, vrijdag:

18u (Lokeren) | 18u15 (Zele) 

HORDEN

Maandag: 18u (Lokeren)

Woensdag: 18u30 (Lokeren)

Zondag: 10u (Lokeren)

 

*MEERKAMP: Volgens schema opgesteld door je contacttrainer.

*MEERKAMP HORDEN: Volgens schema opgesteld door je contacttrainer.

*KRACHT/POWER: Inplannen in samenspraak met je contacttrainer.

*REVALIDATIE: Bij blessure kan je aansluiten bij de revalidatiegroep op maandag. Contacteer je contacttrainer voor meer informatie. 

 

Heb je geen ABC of Elite statuut, dan voorziet AVLO vanaf de categorie cadetten toch een financiële tegemoetkoming wanneer je een bepaald niveau hebt bereikt. Heb je een prestatie die je terugvindt in deze tabel dan kan je deze tegemoetkoming aanvragen. Deze tegemoetkoming is 90 euro.

 
 
Project (Halve) Marathon

 
Partners
Kalender

 

 

© website powered by Twizzit.com