Bij de recreanten is het evenwicht tussen sportieve doelen en fun cruciaal. Elkaar motiveren om een doel te halen, proberen een grens te verleggen, maar er ook samen van genieten en plezier maken. Zowel voor het competitiebeest of diegene die een grote uitdaging wil aangaan, als voor diegene die de conditie op peil wil houden.
 
Naast het sportieve gedeelte worden er ook extrasportieve activiteiten georganiseerd, zoals bv. een dauwloop/wandeling met ontbijt. Jaarlijks is er ook een groepsuitstap, dit jaar zal deze doorgaan in september. Meer info volgt.

We proberen via de Start to Run-formule steeds nieuwe mensen door de loopmicrobe gebeten te laten worden en de stap naar een actiever leven te laten zetten.

Voor 2024 hebben we een leuk project "Samen naar de (halve) Marathon". Interesse? Lees dan zeker even dit artikel.

 
 
 
 

Hierna een overzicht van onze verschillende loopgroepen. We hebben een groot aanbod van groepen, waarbij woensdagavond, zaterdag- en zondagochtend de populairste momenten zijn. We hebben ook een wandelgroep, zij komen 1 x per maand samen, meestal de 2e zondag van de maand.

Loop je op dit moment niet verder dan bv. 5 à 7 km? Laat je dan niet afschrikken door de afstanden hieronder, in samenspraak met de begeleider wordt er dan een oplossing gezocht.

 
 
 

Meer info over de recreantenwerking per mail.

 
Project (Halve) Marathon

 
Partners
Kalender

 

 

© website powered by Twizzit.com