G-AtletiekAANMELDING seizoen 2021-2022 voor kinderen geboren in 2016-2007
Aanmeldingen Atletiekjaar 2021-2022: De succesvolle Olympische Spelen in Tokio zorgen voor een grote instroom van nieuwelingen bij AVLO waardoor we voor de locatie Lokeren een ledenstop moeten invoeren voor de geboortejaren van 2011 t.e.m. 2016 om een kwaliteitsvolle werking te kunnen garanderen. In Zele is er wel nog plaats voor nieuwelingen. Sportievelingen van geboortejaar 2010 of vroeger die nog geen lid zijn van AVLO, zijn nog meer dan welkom in onze werking te Lokeren en Zele.
Sportieve groeten Patrick

Zele Trail: weekend van 20 en 21 maart

Geen City Trail maar wel een Park Trail Weekend. De sportievelingen hoeven niet lang te wachten op een opvolger. 
 
De onderafdeling van AVLO in Zele stippelt voor het weekend van 20 en 21 maart een trail uit in de natuur van Zele. 
Er wordt vertrokken aan de piste te Zele en de deelnemers hebben 3 mogelijke afstanden. Een 7, 12 en 16 Km. Voor elk wat wils dus. 

De AVLO pijlen zullen opnieuw de weg wijzen naar veel loopplezier. Opnieuw wordt er met vrije start gewerkt over het volledige weekend en in de loopbubbels van toepassing volgens federale en lokale overheid. 

Ten allentijden moeten de verkeersregels gevolgd worden. 

Er moet niet ingeschreven worden en elkeen kan opnieuw een vrije bijdrage storten op de AVLO rekening en deze zal verdeeld worden over de 4 Roparun teams die Zele rijk is. Namelijk De Kloddelopers, De Moerenlopers, Team Magnetrol en De Gratielopers