Coronamaatregelen

Vanaf 07/12/2020
Zele:
De trainingen voor de jeugd tot en met miniemen worden hervat.

Voor de ouders: u mag tot aan het hek van de piste komen. Het gemeentebestuur verbiedt u de toegang tot de pisteomgeving en zal dit ook controleren. Volg de richtlijnen van de stewards.

Vanaf 21/11/2020

Lokeren:
De trainingen voor de jeugd tot en met miniemen worden hervat.

Vanaf cadet mogen trainen in groepen van max 4 personen met voldoende afstand tussen de groepen. 

CrossCup Brussel (21.12)

9 AVLO'ers trokken de cross-spikes aan tijdens de internationale cross te Brussel. In het Park Van Laken kwamen de beste Belgische atleten in actie.

Sverre Van Britsom werd 3de bij de pupillen jongens.
Marco Van der Poorten liep al enkele sterke regionale crossen. In Brussel bewees hij ook nationaal meer dan zijn mannetje te staan! Marco finishte als 4de (3de Belg). Binnen de top 15 konden zich 8 Belgen plaatsen. Met enkele Nederlanders, Engelsen en Duitsers was dit een heel internationaal gezelschap. Ruben en Robin Van Eetvelde en Jasper Van Walle deden het zeker niet onaardig in dezelfde wedstrijd.
Bij de scholieren meisjes is Justine Tinck al een heel seizoen Belgische nr 1. In Brussel bleef zij ook vlot de beste Belgische maar diende ze we 5 buitenlandse atleten voor haar te dulden. Fien Janssens werd hier 30ste.
Yentl Vandenberghe kwam na haar schouderoperatie in actie tijdens de sprintcross (1000m). Yentl bewees er meteen te staan en werd knap 3de. Als we zien wie Yentl achter zich kon houden kunnen we alleen maar hopen dat zij blessurevrij kan verder trainen. 2015 = het jaar van Yentl?
Bij de masters probeerde Eddy Van Puyvelde zijn leiderspositie bij de M45 te behouden. Eddy finishte als 2de M45 maar blijft wel aan de leiding in het CrossCupklassement.

Uitslagen