G-AtletiekAANMELDING seizoen 2021-2022 voor kinderen geboren in 2016-2007
Aanmeldingen Atletiekjaar 2021-2022: De succesvolle Olympische Spelen in Tokio zorgen voor een grote instroom van nieuwelingen bij AVLO waardoor we voor de locatie Lokeren een ledenstop moeten invoeren voor de geboortejaren van 2011 t.e.m. 2016 om een kwaliteitsvolle werking te kunnen garanderen. In Zele is er wel nog plaats voor nieuwelingen. Sportievelingen van geboortejaar 2010 of vroeger die nog geen lid zijn van AVLO, zijn nog meer dan welkom in onze werking te Lokeren en Zele.
Sportieve groeten Patrick

ATC Algemeen

Welkom op de webstek van het Athletes training Centre, kortweg ATC.  
 
AVLO is een club die zowel het sporten of recreatief- als op competitievlak aanmoedigt.  AVLO wenst dat iedereen op zijn of haar niveau kan sporten, ongeacht de leeftijdscategorie en investeerde daarom in een nieuwe sportieve structuur, waarin de atleet centraal staat en  nog beter begeleid zal worden.  Sporten op een gezonde en goed onderbouwde manier is voor AVLO zeer belangrijk en we opteren er dan ook  om de atleet te begeleiden op lange termijn.
 
Volgende 4 zones zijn uitgewerkt :
 
Kids Zone = kangeroes, benjamins en pupillen

Athletes Development Stage = miniemen en kadetten

Athletes Perfoming Stage = vanaf scholier

Recrea- area : joggerwerking

De sportief verantwoordelijke van de club is Dirk De Maesschalck met Levi Hoste als opvolger.  

Wens je meer te weten , klik dan even verder en je zal heel wat nuttige info vinden.  
Worden je vragen niet direct beantwoord, aarzel dan niet om een mailtje te sturen naar de coördinator van het niveau waarin jij geïnteresseerd bent.