Atleten geboren in 2017-2012 (=onderbouw):

Voor meer info kan u e-mailen naar onderbouw.avlokeren@gmail.com

G-Atletiek

i.s.m.
 
Meer info bij Joaquim Fatoïchan De Meester

 

Winterkalender KAN, BEN, PUP en MIN1

Sportkampen 2023

Cross Deinze (16.11)

De jaarlijkse veldloop van AC Deinze werd ook in 2014 een ongezien succes. Met niet minder dan 1566 deelnemers solliciteert de Deinzese vereniging opnieuw naar de titel van grootste veldloop van het land. Voor AVLO kwamen net geen 60 deelnemers aan de start en zagen deze wedstrijd als een ideale generale repititie voor de eigen veldloop van volgende week zondag te Zele.

Verslag door Miguel:

Ben: 
Bij de eerstejaars meisjes 3 AVLO ers aan de start. Laure eindigde knap 10de, Phebe 13de en Lies 41ste wat mooi is in dit deelnemersveld. 
Bij de 2de jaars trok Arrezina haar van dit deelnemersveld niets aan en werd zeer knap 3de! Proficiat!! Chloë miste maar net het podium en werd 4de. Jara sloot de top 10. Verderop werden Aura 26ste, Fleur 32ste , Felien 34ste, Noa 49ste en Riet 51ste
Bij de jongens werd Lander 27ste bij de eerstejaars en Sander 51ste bij de 2de jaars. 

Pup:
Bij de eerstejaars pupillen was Stephanie in een hevige strijd verwikkeld voor de eerste plaats. Na een stevige eindspurt kon ze haar 2de overwinning van het seizoen in de wacht slepen. Super! Dorien werd niet veel later even knap 4de!
Bij de 2de jaars deed Noor het ‘kunststukje’ van Stephanie over en won eveneens haar wedstrijd! Ook Mirthe liep nog de top 15 binnen. Verderop werden Sara 29ste, Noor 50ste, Ella 63ste en Bente 65ste!
Bij de jongens was er weer geen houden aan onze Sverre. Hij liep meteen van de concurrentie weg. Hij viel nog wel in de 2deronde doch krabbelde vlug recht en liep zijn naaste belager er een 2de keer af om onbedreigd zijn 3de overwinning van het seizoen te vieren! Kian liep ook sterk en werd 6de! Maxim deed zoal steeds weer zijn best en werd 12de. Dries vonden we terug op plaats 25 en Yens op plaats 33. Seppe werd 64ste
Bij de 2de jaars heel veel AVLO-ers!! Klaas op 18, Flor 25, Bram 35, Florian 40, Victor 41, Jari 53, Mirko 59, Cedric 63, Siebe 65, Robbe 67 en Reinout 75ste

Min:
Bij de eerstejaars liep Tine naar een 38ste plaats. De stevig gestartte Femke liep voor wat ze waard was en kon de 44ste plaats nog in de wacht slepen. 
Bij de 2de jaars werd Maya 41ste en Sara 44ste
Bij de jongens liep Symen naar een zeer knappe 9de plaats. Zijn trainingsmakkers Thomas, Simoen en Elias volgden niet veel verderop op plaats 12, 14 en 27. In deze jongensgroep zit heel wat toekomstmuziek wat de lange afstand betreft, geloof me!
Bij de 2de jaars deed Rezo zijn best om naar een 1de plaats te snellen. Jonas werd 68ste en Bram 74ste

Cad:
Bij de jongens was Wannes rustig vetrokken doch hij schoof naarmate de wedstrijd vorderde steeds verderop naar voor om 37ste te eindigen. Hij werd hiermee 13de eerstejaars. Mooi zo!

Sch:
Bij de scholieren weer een wedstrijd in de wedstrijd gezien tussen Jarno en Kevin. Beiden liepen constant samen. In de eindspurt was Jarno net iets vinniger en werd 28ste. Kevin werd 30ste. Kevin had echter wel het meeste kopwek verricht!

M50:
In deze race stond Vincent voor zijn debuut. Hij was al een aantal dagen gespannen en lag gebrand op een goede uitslag. Hij stoof meteen weg met 2 metgezellen. In de laatste ronde had hij echter harde noten te kraken doch hij beet door en werd onbedreigd 3de

Jun:
Bij de junioren kende Jelle een complete off-day. Hij startte nog goed doch vond nooit het goede ritme en had last van zijn scheenbeen. Hij kon ook niet diep gaan. Misschien zat de wandeling met school van 20km er nog voor iets tussen. Vlug vergeten Jelle en op naar zondag in Zele. 

Mas:
In deze reeks werd de rustig vertrokken Ali 20ste en Koen 44ste.

Uitslagen