G-AtletiekAANMELDEN van kinderen geboren in 2016-2011 kan via een e-mail naar onderbouw.avlokeren@gmail.com

City Trail 2014

Ontdek het kerstverlichte Lokeren van binnenuit!
Afspraak op 13 december 2014.

Even voorstellen :
--------------------
Na de succesvolle editie van vorig jaar organiseren we in Lokeren op zaterdag 13 december opnieuw een City Trail. Waar vorig jaar de hoofdactiviteit onze (succesvolle) wereldrecordpoging was, zetten we dit jaar alle middelen in op de City Trail zelf.

Inspanningen worden alvast niet gespaard, want naast de vele extra’s die voorzien zijn voor de deelnemers (live-DJ, muziekbandjes en dansgroepjes onderweg, goodiebag voor alle deelnemers,…) wordt ook het parcours van start tot finish onder handen genomen. De sfeervol verlichte binnenstad zal dit jaar niet alleen van buitenaf kunnen bewonderd worde...n, maar, met passage dwars dóór verschillende Lokerse trekpleisters en historische gebouwen, wordt het een waar spektakel voor alle deelnemers. Intussen werden al het stadhuis, het Cultureel Centrum en een uniek vierluik (lagere, middelbare, muziek- en avondschool) aan de omloop toegevoegd. Meer passages worden stapje per stapje bekendgemaakt op de website. Met een heuse verrassingspassage houden we de deelnemers bovendien nog even in spanning, maar dat het zal knallen, dat is zeker!Praktische info :
-----------------
Datum: Zaterdag 13 december 2014 - Start vanaf 19u
Start: (Kerst)markt Lokeren
Aankomst: Stadhuis Lokeren
Kleedkamers & inschrijvingen: Sporthal Lokeren

Het parcours van de City Trail wordt stapje per stapje bekendgemaakt op de website. De uiteindelijke omloop zal ongeveer 7,5km zijn. Haalbaar voor iedereen!

De volgende passages zijn intussen voorzien: Kerstmarkt - Lagere School Bloemenhof - Sint-Lodewijkscollege - Cultureel Centrum - Atletiekpiste AVLO - Oevers van de Durme - NMBS-station - Muziekschool - Park ter Beuken - PCVO Waas en Durme - Stadhuis

Organisatie
City Trail Lokeren is een organisatie van AVLO vzw in samenwerking met het Lokerse stadbestuur en -diensten en de kerstmarkt.

Meer info
Website:
www.citytrail.be
Facebook: https://www.facebook.com/
citytraillokeren
Twitter: http://twitter.com/
citytrail_be