G-Atletiek

Atleten geboren in 2017-2016-2015-2014-2013-2012 (=onderbouw):

We kunnen in Lokeren geen aanmeldingen meer bijnemen voor 2022-2023, behalve voor geboortejaar 2013.
U kan uw zoon of dochter wel nog aanmelden maar u komt dan op de wachtlijst.

In Zele is er geen probleem om nog aan te melden en proeflessen te volgen

Registreren kan via de link aanmelden
U krijgt dan een uitnodiging om een aantal proeftrainingen te volgen om zo te ondervinden of atletiek leuk is.

U kan steeds vrijblijvend een kijkje komen nemen, op vrijdagavond te Zele van 18:15 - 18:30 u. In Lokeren op zaterdagochtend van 10:00 - 11:15 u.
Tijdens deze uren kan u iets nuttigen in het clubhuis.

De veldloop-trein raast door

DEINZE
50 AVLO'ers trokken de spikes aan op het vernieuwde parcours van de cross in Deinze. Meer dan 1300 lopers zorgen ervoor dat deze veldloop de grootste van Vlaanderen mag genoemd worden.
Onderstaande AVLO'ers konden zich bij de eerst 10 atleten positioneren: 
 
1. Marthe  pup V
3. Jade - pup V + Nahla  pup V
4. Sen - pup M
7. Ella - min V
8. Briek - pup M
 
LIER
Charlotte (sen V) en Laure (kad V) trokken naar Lier en keerden terug met een mooie resultaat. Bij de senioren dames was Charlotte de beste van het volledige pak en bevestigd haar stijgende vormcurve. Laure liep naar een mooie 5de plaats.
 
VILVOORDE
Wannes maakte zijn debuut op de lange cross bij de senioren mannen. In een mooi deelnemersveld legde hij beslag op plaats 29. 
Vader en dochter - Johan en Elise - legden beide beslag op de 6de plaats. Johan deed dit bij de M50, Elise bij de kadetten meisjes.
 
ROESELARE
De 3de manche van de CrossCup stond hier op het programma. Minieme Fien mocht als 3de het podium op. Bij de scholieren noteren we een 2de plaats voor Dorien. Bij de senioren dames hadden we met Eline en Lisa normaal 2 kleppers aan de start. Eline moest jammergenoeg afhaken omwille van corona. Lisa streed voor wat ze waard was en kwam ook als 2de binnen. Jammergenoeg beliste de KBAB dat dit onvoldoende was voor uitzending naar het EK. Jammer!
 
OUDENAARDE
Top-10 noteringen voor Eloise (1ste - pup), Marthe (1ste - pup),  Nahla (3de - pup), Fien (3de - min), Jade (4de - pup)Leon (6de - pup), Ella (5de - min), Caro (6de - mas), Dimitri (7de - mas) Jippe (9de - min), Brik (9de - pup), Ward (9de - kad), Jessica (9de - mas), Mathis (10de - pup) en Lotte (10de - min)
 
Komende weken zijn onze AVLO'ers in het veld te vinden  Booischot, Gierle en Ertvelde. Ook de eerste indoorwedstrijden gaan van start.
Succes iedereen!