Atleten geboren in 2017-2012 (=onderbouw):

Voor meer info kan u e-mailen naar onderbouw.avlokeren@gmail.com

G-Atletiek

i.s.m.
 
Meer info bij Joaquim Fatoïchan De Meester

 

Winterkalender KAN, BEN, PUP en MIN1

Sportkampen 2023

Cross Zele (23.11)

Deze middag ging in Zele de jaarlijkse veldlloop door. Bijna 800 finishers, veel AVLO'ers in actie (149), mooie weersomstandigheden en een vlotte organisatie: we blikken tevreden terug!

Verslag door Miguel Vanderpoorten:

De veldloop in ons eigen Zele kende dit jaar een enorm succes zowel qua aantal deelnemers als qua prestaties. Maar liefst 7 overwinningen werden behaald door onze AVLO-ers en 15 medailles. Ook het aantal AVLO’ers was ronduit indrukwekkend! Ze waren met 149!! Gezien het groot aantal AVLO-ers ga ik mij ditmaal beperken tot de top 10 plaatsen. Ik wil wel benadrukken dat al diegene die geen top 10 plaats behaald hebben eveneens fantastisch gelopen hebben! Hun uitslagen zijn te vinden op de website.

Ben:  

Bij de dames liep Phebe naar plaats 4 direct gevolgd door Laure op plaats 5! Meteen een voorbode voor de rest van de middag. De toon was gezet! 
Bij de 2de jaars mochten we het eerste podium noteren dankzij Arrezina die heel knap 2de werd! Chloë volgde op 4, Jara op 6, Silke op 7, Zoë op 8 en Jéléna op 10!. Wat een sterke lichting dames hebben wij hier toch binnen AVLO!
Bij de jongens liep Brent naar een knappe 6de plaats!

Pup:

Hier viel de eerste overwinning te noteren. Stephanie spurtte knap naar de 1ste plaats meteen goed voor haar 3deoverwinning van dit seizoen. Een verrassend sterke Dorien liep met Stephanie mee in legde in diezelfde spurt beslag op de 3de plaats! Goed voor haar eerste
podium dit seizoen! Jade vervolledigde de top 10 met haar 10
de plaats!
Bij de 2e jaars was er weer geen houden aan Noor. Ze liep heel de wedstrijd eenzaam op kop met niemand om zich heen en soleerde knap naar haar 3de overwinning dit seizoen! Mirthe werd knap 6de!
Bij de jongens hetzelfde als bij de meisjes. Hier was het Sverre die een verrekijker nodig had om de tegenstand terug te vinden als hij omkeek. Ook hij liep naar zijn 3de overwinning! Kian won zeer knap de spurt voor de 2de plaats! Jesse werd 5de, Maxim 8ste  en Dries 10de

Min: 

Bij de dames werd Stien knap 4de, gevolgd door Tine op 7 en Febe op 9.
Bij de jongens 2 AVLO-ers op het podium. Yorben werd sterk 2de gevolgd dor Symen die zijn 2de podiumplaats dit seizoen behaalde. Hij is het al wat gewoon om op dat podium te staan. Thomas werd mooi 5de, Elias 9de en Simoen 10de, dit ondanks een val op het einde!
Bij de 2de jaars werd Renzo 7de en verraste Hayke mij door zeer knap 10de te worden! Hij is nog maar net met atletiek begonnen!

Cad: 

Bij de meisjes liep Manon naar een goede 5de plaats gevolgd door Siel op 8
Bij de jongens liep Marco weer een beresterke wedstrijd. Vanaf halfweg de koppositie nemen en die niet meer afstaan om in de spurt zijn laatste metgezel te verslaan. Meteen zijn 2de overwinning dit seizoen! Eerstejaars Senne werd knap 6de en liep al veel sterker dan in Aalter. Trainingsmakker Robin werd 7de!

Sch:

Bij de scholieren de volgende overwinning voor AVLO! Hier zorgde Fien voor! 

Korte Cross:

In de korte cross de volgende overwinning. Ditmaal gerealiseerd door Ruben. Master Wouter werd hier zeer knap 6detussen al dat jonge geweld!

Jun:

Bij de junioren heeft Jelle zijn off-day van Deinze volledig uitgewist en liep zeer egaal naar een knappe 8ste plaats. Als hij nu zonder al te veel tegenslagen kan verder werken zal hij weer aansluiten met de top. Zeker weten!
Bij de dames liep Febe naar plaats 8 en Kendra naar plaats 9!

Sen:

Bij de dames een mooie solo gezien van Sofie! Ze won onbedreigd haar wedstrijd!
Bij de heren onderstreepte AVLO ook hier weer zijn numerieke sterkte. 5 top 10 plaatsen! Steven op 2, Levi op 6, Dieter op 8, Pieterjan op 9 en Kevin op 10! Goed bezig mannen!

Masters:

Bij de masters liep Tom naar een 3de plaats gevolgd door Ali op 8 en Eddy op 10!
Bij de dames alweer een podiumplaats. Hier zorgde Jessica voor door op plaats 2 te eindigen. Kathleen werd hier 6de!

 

Totaaloverzicht:
Goud:
Stephanie Verniers (pup)
Noor De Smedt (pup)
Sverre Van Britsom (pup)
Marco Vanderpoorten (kad)
Fien Janssens (sch)
Ruben Van Praet (korte cross)
Sofie Picavet (sen)

Zilver;
Arrezina Van Ransbeeck (benj)
Kian Staes (pup)
Yorben De Troyer (min)
Steven De Loose (sen)
Jessica Van Bruyssel (mas)

Brons:
Dorien Poppe (pup)
Symen Vinck (min)
Tom Van Hooste (mas)

Uitslag